szefxkacp Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Nick: xKacpersky Nick admina: @ Jozek Długość bana: ctban 720min Data i godzina: 24.11 17:15 Serwer: jb Powód bana: mass fk Mapa: jb new chernobyl około 17 20 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Cała sprawa dotyczy poleceń jakie @xKacperskydał na początku rundy. Pierwsze polecenie jakie dał było mniej więcej "Bezruch w celi", następnie polecenie było powtórzone jeszcze raz tak samo, po czym bodajże było !repeat, i polecenia, które po tej komendzie nadał brzmiały "Bezruch w celi do mojego odwołania" po czym ponownie "bezruch w celi do mojego odwołania", czyli dwa inne polecenia. Wspomniałem Kacperskiemu o tym , że dał dwa inne polecenia i zamiast pójść przez bezpieczną drogę i odwołać wszystkie nakazy oraz zakazy (gdzie tutaj problemu by nie było) to po prostu otworzył cele. Czyli które polecenie jest właściwe? Moim zdaniem Ctban nadany słusznie. Co do nadana ctbana kazałem nadać @ Jozekowi na moją prośbę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 dajcie mu UB- regulamin nie określa dokładnie tej sytuacji- zmienię to w regulaminie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Na prośbę majora UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi