Gradziu Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Wiek: 13 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem).. byłem adminem już 2 razy na serwerach jailibreak Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Z rok Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 19 17 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 6 Link do profilu Steam: ni chce mi sie Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Podanie napisane dla żartów, idź starać się być śmiesznym gdzie indziej. Spoiler §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. Brak linku GT. Brak linku do profilu Steam. Brak nicku. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi