Ark0 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 GerN㋛ G4SKINS.COM wywalił bezpodstawnie mnie czyli Ark0 z gangu TxT prosze przypatrzeć sie sprawie mogę podesłać rozmowę steam wywalił mnie niby za to ze nie chciałem grać z nim i innymi warsztatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Zastosuj się do wzoru... Ale jeśli chodzi o GANG to do M@ @ DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Ale wchodząc do gangu mogłeś się z tym liczyć, więc o co chodzi?Chyba że przy wchodzeniu do gangu dałeś mu kredyty i on Ci napisał, że Cię wywali, to w takiej sytuacji przedstaw dowody, że tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) XD? Oszukałeś to poleciałeś I nie wyleciałeś za to, że nie chciałeś z nami grać. Edytowane 9 Listopada 2019 przez GerN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 8 minut temu, GerN napisał: XD? Oszukałeś to poleciałeś I nie wyleciałeś za to, że nie chciałeś z nami grać. W jakim sensie oszukał? Może przedstawicie jakieś dowody? Bo słowo między słowu to tak ciężko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 11 godzin temu, SKJ napisał: W jakim sensie oszukał? Może przedstawicie jakieś dowody? Bo słowo między słowu to tak ciężko A nie interesuj się, możecie zamknąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 W ogóle, to brak dowodów, skarga out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi