DajK Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) DDDajKKKu CMAZ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Archmage Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Archmage Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) To tak byłem w ct i wydałem polecenie następujące: Totalny bez ruch do odwołania, bezruch do odwołania, zakaz wychodzenia z celi do odwołania, nakaz kucnij przytrzymaj do odwołania. Co w tym trudnego ? ,,Nakaz kucnij przytrzymaj" - Trzymasz kucaka. ,,Totalny bez ruch" - Nie możesz się ruszyć. ,,Bez ruch" - Możesz się ruszać w miejscu. ,,Zakaz wychodzenia z celi" - Nie możesz wyjść z celi. Ludzie, którzy tego nie rozumieją naprawdę muszą mieć małe mózgi albo są amebami, ale Archmage dał mi CT bana za to że zabiłem tych, którzy nie wykonywali poleceń. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) mogę screeny dać że dostałem ct bana na 180 minut jeśli trzeba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Dales takie polecenia: po otwarciu celi totalny bezruch do odwolania, nakaz kucania do odwolania. to sa sprzeczne polecenia i jest to nie wykonalne kucanie = kucnij wstan kucnij wstan zeby te polecenie bylo prawidlowe powinienes powiedziec kucnij przytrzymaj co swiatczy za siebie co znaczy wiec dostales ctbana za fk potem zwyzywales archmage i jego rodzine za co dostales muta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DajK Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 xddd nie dałem takich poleceń mordo powtarzałem dwa razy następnym razem bądzcie cicho jak warden mówi dałem polecenie następujące: Totalny bez ruch do odwołania bezruch do odwołania zakaz wychodzenia z celi do odwołania nakaz kucnij przytrzymaj do odwołania Następnym razem mordo nie wypowiadaj się skoro nie słyszałeś dokładnie poleceń 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 nie mow do mnie mordo jak ja cie nie znam po pierwsze, po drogie demo udowodni co bylo ja tylko wypowiedzialem sie tym czym slyszalem po trzecie dlaczego pol serwera nie kucal i archmage sam to samo robil. na dalszy dodatek nie zwalnia cie to z wyzywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DajK Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Nie gadamy o wyzywaniu tylko o ct Banie po pierwsze, po drugie chętnie zobaczę demo i się pośmieje z ameb, które mówią że było inaczej , po trzecie bo archmage to ameba dlatego tak robił. Jak dla mnie tyle w temacie. 1 1 Uważaj co piszesz i nie zapychaj zbędnie tematu. Jak chcesz się z kimś pokłócić to rób to na pw a nie na forum. Następnym razem warn. Przez PiKe, 8 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 7 minut temu, DajK napisał: Nie gadamy o wyzywaniu tylko o ct Banie po pierwsze, po drugie chętnie zobaczę demo i się pośmieje z ameb, które mówią że było inaczej , po trzecie bo archmage to ameba dlatego tak robił. Jak dla mnie tyle w temacie. Punkt 8 Zasady prowadzącego: "Wydanie sprzecznego polecenia przez prowadzącego odwołuje zakaz bądź nakaz związany z nim." 1) pierwsze polecenie (totalny bezruch do odwołania) jest możliwe do wykonania, bo nie ma wcześniejszych poleceń, blokujących ten rozkaz 2) drugie polecenie (nakaz kucnij przytrzymaj do odwołania) jest niemożliwe do wykonania, bo mamy zakaz poruszania się (totalny bezruch do odwołania) polecenie jest więc sprzeczne i automatycznie się odwołuje. PRAWIDŁOWE POSTĘPOWANIE: prowadzący chcąc dać nakaz "kucnij-przytrzymaj" powinien na początku odwołać totalny bezruch, a później dać ten nakaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DajK Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Aha spoko tylko że inni też takie polecenia robili nawet jak admin był na serwie i bana za to nie wyłapali... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 1 minutę temu, DajK napisał: Aha spoko tylko że inni też takie polecenia robili nawet jak admin był na serwie i bana za to nie wyłapali... To pisz na tych adminów a nie na admina który dobrze postąpił 1 Zbędny zapychacz tematu, jak nie masz zamiaru napisać czegoś sensownego to nie pisz w ogóle. Przez PiKe, 8 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DajK Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Czy ja wiem czy dobrze postąpił ? Moim zdaniem jest to normalne polecenie co w tym trudnego ? Przytrzymujesz kucaka, nie ruszasz się ? Aż tyle do zrobienia ? I poszukaj mi w regulaminie gdzie jest że polecenia muszą być po kolei Edytowane 7 Listopada 2019 przez DajK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 29 minut temu, DajK napisał: Czy ja wiem czy dobrze postąpił ? Moim zdaniem jest to normalne polecenie co w tym trudnego ? Przytrzymujesz kucaka, nie ruszasz się ? Aż tyle do zrobienia ? I poszukaj mi w regulaminie gdzie jest że polecenia muszą być po kolei Poczytaj sobie co wyjaśniał major admin jb https://forum.arenaskilla.pl/topic/6137-problemy-z-interpretowaniem-punktow-w-regulaminie-objasnienia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 DajK jestes jakis glupi XDDD naucz sie grac archmage to kocur nie jakis podrabianiec 2 Ogarnij się. Spam Przez Dover, 7 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DajK Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 rzuffik jestes jakis głupi XDDD naucz się grać archmage to ameba jak ty nie jakiś podrabianiec 1 Spam. Przez Mikru, 7 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Jak ty dobrze poleceń nie umiesz wydać i ty coś pierdolisz. Gościu dajesz nakaz kucania przy totalnym bezruchu i masz pretensje za co ban jak zabijasz za to ze nie kucają. I ty od ameb wyzywasz dzieciaku z okna życia. Edytowane 7 Listopada 2019 przez SkosnyFabian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 pff ameba? jezeli powiedziales tak 2 godziny temu, RUMUN_Andrzej napisał: po otwarciu celi totalny bezruch do odwolania, nakaz kucania do odwolania. to to sa sprzeczne polecenia, wiec nie masz racji elton dzon siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) §5. Dowody mogą być w postaci screenshotów lub dema. Muszą być one spakowane w .rar lub .zip. §5.1. Jeśli gracz nie ma dowodów, może poprosić o sprawdzenie logów serwera. W takim przypadku skarga również jest ważna. §5.2. Jeżeli dowodem jest demo z HLTV, należy podać przybliżony czas gry oskarżonego. @DajKpodaj godzinę demka i wtedy będzie możliwość roztrzygnięcia skargi Edytowane 9 Listopada 2019 przez Dover 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 1:28 @DajK: -totalny bezruch na środku celi do odwołania -bezruch do odwołania -zakaz wychodzenia z celi do odwołania -nakaz kucnij przytrzymaj do odwołania pierwsze polecenia obowiązują po odliczeniu- gdzie tam jest więc sprzeczność poleceń? DajK zabija osoby, które nie wykonywały prawidłowo poleceń (ruszały się/ wychodziły z celi), buntowały się, lub posiadały broń.@ Archmage- za nieznajomość regulaminu oraz niesłuszne kary https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=670&advType=admin zostaje zdegradowany ze stanowiska: admin JB Degradacja 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi