DajK Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/18362450374591215/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Ciosek/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Ciosek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Jest adminem, więc zrespienie się powinno stanowić żadnego problemu. Jeden z CT zabił go (freekill) i Ciosek się zrespił. Mówiono mu że ma takie same nakazy jak i zakazy, a ten nie wykonywał poleceń to go zabiłem. Powiedział że to ,,freekill" i dał mi bana na 1h. Moim zdaniem żałosne zachowanie ze strony admina szczególnie bez mutacji Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JailBreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 7 minut temu, DajK napisał: Jest adminem, więc zrespienie się powinno stanowić żadnego problemu - Nie stanowi, ale po zrespieniu się zostałem zabity ponownie. Mówiono mu że ma takie same nakazy jak i zakazy - Nic takiego warden nie powiedzial co będzie widoczne na demku. Moim zdaniem żałosne zachowanie ze strony admina szczególnie bez mutacji - Co z tego że niemam mutacji? Chcesz poczuć się starszy wypominajac mi to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DajK Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 6 minut temu, Ciosek napisał: - Nie chodzi mi to czy jestes mlodszy czy starszy po prostu ban za nic, a to ze nie masz mutacji to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 1- Ciosek został z freekilowany zrespił się I go zabili więc się znów zrespił 2-prowadzący nie mówił że ma takie same nakazy i zakazy 3- po co nawiązywać do mutacji jak skarga tego nie dotyczy 4- Demko bedzie za 2razy tyle co twój ban wiec nie wiem z czego robisz skarge +Ciosek nie poniósł by dużych konsekwencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Nie słyszałem żeby prowadzący mówił że ma takie same nakazy i zakazy... Więc zabijając go zrobiłeś FK. Skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi