MrKuBx Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/MrKuBx/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/adasjestspokoxd/ Nick oskarżonego: Tetsuya Opis sytuacji: §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. Serwer: Drv1 Dowody: Na jego profilu na Facebook lub w podaniu jest napisane 15 lat. §5.4. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania. Jest idealnie 5 osób proszę o rozwiązanie tego problemu. Edytowane 4 Listopada 2019 przez Michal645 5 1 Usuwam Facebook'a. Przez Michal645, 4 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Ta skarga jest na poważnie czy dla beki ? I dlaczego podajesz mojego fb (tam są moje prawie wszystkie dane osobowe) Edytowane 4 Listopada 2019 przez Tetsuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ja jestem świadomy tego, że w regulaminie jest napisane, że aplikant ma mieć skończonych 16 lat. Byłem świadomy tego, że przyjmuję kogoś kto ma mniej niż 16 lat i to była dobra decyzja co do @ Tetsuyabo dobrze sobie radzi. Co do mojego przyjmowania adminów to Trochę patrze na wiek, ale najbardziej patrze na zachowanie i aktywność bo jak bym miał przyjąć kogoś kto dostaje codziennie muty :v. Suma sumaru @ MrKuBxwiem, że @ Tetsuyama 15 lat i byłem świadomy tego kiedy go przyjmowałem. Ps. Wiem, że macie jakiś teraz konflikt ze sobą, ale dogadajcie się i już nie piszcie skarg na byle co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi