leon Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Nick LEON Nick oskarżonego @ Kwasior admin hns Opis sytuacje gościu daje mi gaga za napisanie "menel" na 120minut Powód obrażanie graczy ja rozumiem często obrażam wyzywam Ale ledwo wbiłem na server po 2miesiacach i gag za nic Dowody demko z mapy seek_winterday Edytowane 1 Listopada 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 @ Kwasior Zapraszam do wypowiedzenia się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 dostał ostrzeżenie potem coś tam powiedział pikolo i wyzwał mnie od menela wiec dostał gag na 2 h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 47 minut temu, Kwasior napisał: dostał ostrzeżenie potem coś tam powiedział pikolo i wyzwał mnie od menela wiec dostał gag na 2 h Napisanie *menel na czacie to cie obraza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Słowa prawdopodobnie były pisane na vip czacie i nie mogę ich odczytać jeśli nie to proszę mnie oświecić bo 2 razy demo oglądałem i nie widziałem niczego z wyżej wymienionych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 8 godzin temu, Hemoglobina napisał: Słowa prawdopodobnie były pisane na vip czacie i nie mogę ich odczytać jeśli nie to proszę mnie oświecić bo 2 razy demo oglądałem i nie widziałem niczego z wyżej wymienionych rzeczy. Nie było nic pisane na vipie gościu dał mi gaga za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 @leonTo się zdecyduj czy dostałeś gaga za to ze napisałeś menel czy za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 6 godzin temu, Hemoglobina napisał: @leonTo się zdecyduj czy dostałeś gaga za to ze napisałeś menel czy za nic. Napisałem *menel nie na vipie I nie było to skierowane do kwasior Czego ty gościu nie rozumiesz słowo menel nie może obrażać szczególnie jeśli nie jest skierowane do kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Nie pajacuj pytam się ciebie czy dostałeś gaga za nic czy za napisanie słowa menel a ty mi wyjeżdżasz z tym że nie pisałeś na vip czacie. Mniejsza nie widzę na demku jak ty piszesz menel na czacie choć 2 razy demo sprawdzałem oraz w konsoli patrzyłem. A i słowo menel jest obrazą jeśli ją do kogoś skierujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 2 godziny temu, Hemoglobina napisał: Nie pajacuj pytam się ciebie czy dostałeś gaga za nic czy za napisanie słowa menel a ty mi wyjeżdżasz z tym że nie pisałeś na vip czacie. Mniejsza nie widzę na demku jak ty piszesz menel na czacie choć 2 razy demo sprawdzałem oraz w konsoli patrzyłem. A i słowo menel jest obrazą jeśli ją do kogoś skierujesz. Napisałem słowo menel I nie skierowałem do nikogo ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 15 godzin temu, leon napisał: Napisałem słowo menel I nie skierowałem do nikogo ... Leon każdy na serwie HNS Cię zna i wie że uwielbiasz prowokować administrację. Kara nałożona słusznie patrząc na liczbę twoich gagów. Wiele razy przy mnie tak do admina mówiłeś, ale w końcu miarka się przebrała. Skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi