MroKu Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 a więc dostałem ctbana na 60 min z powodu 2 freekili, wszystko by było w porządku ale, Przeprosiłem i w regulaminie pisze 2-3 freekile ct ban 60 min chyba ze przeprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Teraz, ★MroKu™ napisał: Nick: MroKu Nick Admina : GetPower Ban : ctban na 60 minut powód : 2 freekille serwer: Jailbreak mapa : jb_kucykistan czas : 19:15 23.1.2019 A więc dostałem ctbana na 60 minut z powodu 2 freekili problem w tym ze przeprosiłem a w regulaminie jest napisane że jak przeprosze bana nie dostaje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Mów mi Krzychu powiedział, że zrobiłeś 2fk, żebym Ci dał bana bo on aktualnie był wardenem, ja tylko dostsosowałem się do poleceń admina, który jest dłużej ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Potwierdzam opis sytuacji @★MroKu™ Masz swój rozum GetPower czy niezbyt? Ban bezpodstawny. Mroku zabił 2 razy przez przypadek. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Joski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Godzinę temu, Joski napisał: Potwierdzam opis sytuacji. kogo? Godzinę temu, ★MroKu™ napisał: kogo?, dobra juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 1fk-TOMB RAIDER 2fk- zabiłeś typa pod markerem 3fk zabiłeś (chyba na początku mapy albo w połowie ) typa który miał totalny bezruch A jeśli dobrze pamiętam przeprosiłeś dopiero po kilku rundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Teraz, krzychu12338 napisał: 1fk-TOMB RAIDER 2fk- zabiłeś typa pod markerem 3fk zabiłeś (chyba na początku mapy albo w połowie ) typa który miał totalny bezruch A jeśli dobrze pamiętam przeprosiłeś dopiero po kilku rundach zabiłem 2 osoby nie 3 a nawet jak juz tak mówisz jest napisane 2 -3 freekile więc wiesz i przeprosiłem zaraz jak zabiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ale przeprosił tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 A ten ctban był po czy przed przeproszeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Teraz, Mr.White napisał: A ten ctban był po czy przed przeproszeniem? po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Teraz, krzychu12338 napisał: po nie przed zobacz sobie demko jestem pewny ze przeprosiłem tomb raidera jaki i gracza pod markerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jeśli gracz ★MroKu™ dostał ctbana po przeproszeniu, to tego ctbana nie powinno być. Unctban. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 11 minut temu, Joski napisał: Potwierdzam opis sytuacji @★MroKu™ Masz swój rozum GetPower czy niezbyt? Ban bezpodstawny. Mroku zabił 2 razy przez przypadek. Ja tam lazłem cały czas pod secreta więc niektórych fk nie widziałem, posłuchałem się po prostu Krzyśka, jeżeli on nie mógł dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Teraz, ★MroKu™ napisał: nie przed zobacz sobie demko jestem pewny ze przeprosiłem tomb raidera jaki i gracza pod markerem nwm to wyglądało tak ze jak dostałeś ct bana to poszedłeś sprawdzać za ile fk jest ct ban po tym przeprosiłeś ( a jeśli cos mi się pomyliło to strasze przepraszam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 1 minutę temu, Mr.White napisał: Jeśli gracz ★MroKu™ dostał ctbana po przeproszeniu, to tego ctbana nie powinno być. Unctban. zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 23 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 @GetPower miej własny rozum i nie pozwalaj sobie rozkazywać, chyba, że polecenia wydaje ranga wyższa. @krzychu12338 sam powinien dać tego CTBana bo potem jak widzisz wina spada na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 23 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi