Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Cheater

Udostępnij

Oros

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: OrosPL
Nick oskarżonego: [gang] Coldzero
Opis sytuacji: Osoba przez prawie cała mape używa skryptu na BH

Serwer: HnS#2
IP/SI STEAM_1:1:519488546  
Dowody: Demko mapa: hns_maps_v3 od początku do konca, osoby będące na serwerze jako świadkowie

Edytowane przez OrosPL
  • WOW MEGA! 1

Wiem ze to spam ale po co piszesz skarge jak mozesz wpisac komende !zglos i admin bedzie i da mu bana przeciez tam jest duzo adminow

Edytowane przez Mat3usz
  • Smutne. 1
to nie jest skarga tylko zgłoszenie cheatera, gracz byl zglaszany i bez reakcji. Spam.

Przez Mikru,

@ Mat3uszwiem, że to spam tak samo jak twoja wiadomość na forum. Z obecnością adminów HnS na serwerze jest licho i na ten weekend byłem prawie sam z frostl na serwerze (nieobecności oraz brak aktywności). 

(STEAM_1:1:519488546) dotyczy się nicku tata, który obecnie dostał bana na 2 godziny za utrudnianie gry oraz podszywanie się pod graczy (nie dawno - jest w scoursbans). 
Dotyczy to gracza, używający avatar celownika na czarnym tle (widoczny na demku), a w skardze jest podany inny nick niż gracz używa na serwerze. Dlatego piszę te małe sprostowanie. 

Edytowane przez uSzanowankoo

3 godziny temu, OrosPL napisał:

Zapomniałem zaznaczyć, że osoba ta zmieniała kilkukrotnie nick: tata, magister, coldzero

W dodatku chciałem dodać że gracz przeszkadzał komendami głosowymi(głównie "Get out of there, it's gonna blow!") (PRZEZ 3 MAPY hns_maps_v3 , nferno_night i chyba inferno_new) oraz podszywał się pod innego gracza. Czasem wyglądało jakby miał tez wh.

1 minutę temu, wiesiu_HACKER napisał:

Wtedy jeszcze nie mieliśmy :P

To skoro Tylko uszanowanko miał admina i nie potrafi on Sobie poradzić w takich sprawach to czemu wgl jeszcze ma admina?

Nie raz było mówione jaka kara jest za AutoBH i widzę admin nie potrafi się do tego dostosowac i odpowiednio zbanować.

Głupi atak na moją osobę w twoim wykonaniu. Danego gracza nie widziałem od tygodnia na serwerze i dostał on bana w mojej obecności już za skrypty (perm ban) od majora serwera DOMINO dodam, że w mojej obecności i z major adminem go sprawdzaliśmy na mapie winterday (z tego co pamiętam mapa się zgadza).

https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=493&advType=admin
Data: 30.10.2019 21:29
Gracz: -

Kolejne założone konto przez gracza "tata" to $$ TRENDSETTER $$
Data: 01.11.2019 18:34

Oba bany zostały nadane jako perm ban na duśkiego gracza csgo.

Dodam, że konta gracza dostały blokadę VAC (obydwa).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności