Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na Admina HNS#2

Udostępnij

SKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/TheSkajociK

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Uszanowankoo
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Były to moje 1 TxT Gdzie jeszcze chciałem coś adminowi udowodnić że jeśli wskocze tam jednym  skokiem i mam podłogę to nie są Txt, niestety spadłem a admin zamiast mnie zeslapować dał mi bana na 120 min x?D No proszę was można sprawdzić przez ile grałem i ile miałem banów a admin daje mi jeszcze maksymalnie podwójnego BANA?????" Wchodzenie na tekstury - Kick / Ban od 5 minut do 60 minut."
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) HNS  #2
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) Dust 2 24.10.2019 20:36 ale od 20:30 

• Smutne. 1

Byłeś w tym miejscu 2 raz, gdzie prosiłem byś z tego miejsca wyszedł. Wszedłeś po raz kolejny w te same miejsce (1 rundę ostrzeżenie / 2 runda ban). Całą mapę od rozgrzewki mówiłem o tym że TXT na terenie całej mapy będą karane banem (co każdą rundę).

Ban za txt, jak sam się przyznałeś - byłeś na nich, jest słuszny. Od zawsze tam były tekstury i teraz też zobowiązują. 

2 minuty temu, uSzanowankoo napisał:

Byłeś w tym miejscu 2 raz, gdzie prosiłem byś z tego miejsca wyszedł. Wszedłeś po raz kolejny w te same miejsce (1 rundę ostrzeżenie / 2 runda ban). Całą mapę od rozgrzewki mówiłem o tym że TXT na terenie całej mapy będą karane banem (co każdą rundę).

Ban za txt, jak sam się przyznałeś - byłeś na nich, jest słuszny. Od zawsze tam były tekstury i teraz też zobowiązują. 

Wskoczenie jednym skokiem nie powinno być uważane ze Txt ale ok. Ban na 120 min to dla Ciebie normalne? Gdzie w TARYFIKATORZE 1 txt przewiduje kick/ban 5 minut?

Edytowane przez SKJ

Prosiłem Cię wcześniej o zejście z danej txt, ty dalej byłeś przekonany że to nie są txt.
Ban został dodany w taki sposób, ponieważ od rozgrzewki (była to 2-4 runda) - gdzie ostrzegałem aż 3-4 razy o banie za tak zwane TXT. 

Wszystko jest na demku mapy de_dust2_hide_fixed_d_d.
Jeśli będzie trzeba rozpisać demko dokładnie zrobię to w wolnej chwili po skończonym adminowaniu na serwerze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności