SKJ Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/TheSkajociK Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Uszanowankoo Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Były to moje 1 TxT Gdzie jeszcze chciałem coś adminowi udowodnić że jeśli wskocze tam jednym skokiem i mam podłogę to nie są Txt, niestety spadłem a admin zamiast mnie zeslapować dał mi bana na 120 min x?D No proszę was można sprawdzić przez ile grałem i ile miałem banów a admin daje mi jeszcze maksymalnie podwójnego BANA?????" Wchodzenie na tekstury - Kick / Ban od 5 minut do 60 minut." Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) HNS #2 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) Dust 2 24.10.2019 20:36 ale od 20:30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 @ uSzanowankooopowiedz jak to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Byłeś w tym miejscu 2 raz, gdzie prosiłem byś z tego miejsca wyszedł. Wszedłeś po raz kolejny w te same miejsce (1 rundę ostrzeżenie / 2 runda ban). Całą mapę od rozgrzewki mówiłem o tym że TXT na terenie całej mapy będą karane banem (co każdą rundę). Ban za txt, jak sam się przyznałeś - byłeś na nich, jest słuszny. Od zawsze tam były tekstury i teraz też zobowiązują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) 2 minuty temu, uSzanowankoo napisał: Byłeś w tym miejscu 2 raz, gdzie prosiłem byś z tego miejsca wyszedł. Wszedłeś po raz kolejny w te same miejsce (1 rundę ostrzeżenie / 2 runda ban). Całą mapę od rozgrzewki mówiłem o tym że TXT na terenie całej mapy będą karane banem (co każdą rundę). Ban za txt, jak sam się przyznałeś - byłeś na nich, jest słuszny. Od zawsze tam były tekstury i teraz też zobowiązują. Wskoczenie jednym skokiem nie powinno być uważane ze Txt ale ok. Ban na 120 min to dla Ciebie normalne? Gdzie w TARYFIKATORZE 1 txt przewiduje kick/ban 5 minut? Edytowane 24 Października 2019 przez SKJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Prosiłem Cię wcześniej o zejście z danej txt, ty dalej byłeś przekonany że to nie są txt. Ban został dodany w taki sposób, ponieważ od rozgrzewki (była to 2-4 runda) - gdzie ostrzegałem aż 3-4 razy o banie za tak zwane TXT. Wszystko jest na demku mapy de_dust2_hide_fixed_d_d. Jeśli będzie trzeba rozpisać demko dokładnie zrobię to w wolnej chwili po skończonym adminowaniu na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) Okej z racji tego, że to są jego drugie tekstury i po uzgodnieniu z @ DOMINO skracam jego bana do 30minut a adminów zostawiam jemu. Edytowane 24 Października 2019 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Admin uSzanowanko dostaje upomnienie aby stosował się do taryfikatora - po coś on przecież jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi