Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na Śmiesznego admina

Udostępnij

SKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/TheSkajociK/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561198338970904

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Dachowiec Toxic
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Chłop się wyzywa z Gośćiem nick "Marek Kruszel" Gdzie admin nie powinien się wyzywać i wchodzic wgl w jakieś kłótnie. 2 Sprawa że wchodzą chłopaczki bez mutacji, przywitają się a admin pierwsze co to " Nie nadużywaj mikro po mutacji" XDDD Nawet nie potrafi tego dobrze powiedzieć, Admin wgl nie zna taryfikatora bo dostałem gaga i muta, gdzie miałem jednego odrazu na 60 min za Cytuje "EBAC KONFITURE" 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS#2
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy)mapa Seek_nuke_old / Oraz Gracz @ReT Może wszystko potwierdzić.

A + dodam do tego wczorajszego bana na graczu @orton_2019gdzie zbanował go na 24h jako 1 ban od niego, gdzie powinien mac na 6h

Edytowane przez SKJ

1. Skj wyzywał wielokrotnie graczy za co pierw dostał muta 

2.Sytuacja się nie poprawiła zaczął wyzywać na czacie za co dostał gaga

3.Później wyzywał jeszcze na*VIP CHACIE

Proszę sprawdzającego o obejrzenie demka  z mapki nuke tak od 14.30 

Widać tam jak gracze....... obrażają admina ,z mojej obserwacji wynika że   admin nie zrobił nic złego

Edytowane przez matias
  • Haha! 2

Teraz, matias napisał:

3.Później wyzywał jeszcze na admin czacie

Widać tam jak gracze....... obrażają admina ,z mojej obserwacji wynika że   admin nie zrobił nic złego

PiZda szmato głupia 

• Smutne. 1
Obraza/wulgarność (post niżej również wzięty pod uwagę) Uważaj co i jak piszesz bo wylecisz z tego forum

Przez PiKe,

7 minut temu, matias napisał:

3.Później wyzywał jeszcze na*VIP CHACIE

Nie graczy tylko ciebie, za co dostałem muta i spoko, ale gaga dostałem za nic.

Potwierdzam admin nie ogrania gracz FILIIP (nie ma mutacji) wbija na serwer i mówi "cześć" a admin odpowiada nie nadużywaj mikrofonu(czyli chyba nie wie co to znaczy "nadużywanie")i mikro przed mutacją potem się chyba skapnął i poprawił po mutacji i nie wydaje mi się żeby admin powinien mówić do gracza "ty cwelu". i  jeszcze gracze obrażają się na chacie a admin jedyne co powiedział to "jak macie się obrażać to idzcie na priv"Gościu ma admina dwa dni i to już taka trzecia jego sytuacja.Mam takie same zdanie co do niego jak leon u góry wypierdolić go na zbity pysk

Edytowane przez ReT
  • Lubię to! 1

• raven zablokował(a) ten temat
  • raven odblokował(a) ten temat
  • DOMINO zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności