SkosnyFabian Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) Link do steam: LINK Link do steam oskarżonego: LINK Nick oskarżonego: rajek1910Opis sytuacji: Warden nie otworzył cel przed 5.00 czyli jest to równoznaczne z FreeDay'em. Rajek był przekonany że jest FD. Przez co HappY zabijał ludzi. Po prostu admin nie ogarnia regulaminu i wprowadza w błąd inne osoby. Serwer: JBDowody: Mapa : jb_buyukisyan_v1_fix godz. około 20.20 runda bodajże 2 Osoby : @ rzuffik@Kwiatuszek @krejz69 @xKacpersky @HappY Edytowane 19 Października 2019 przez SkosnyFabian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 ^ Rajek pierw powiedział "Nie ma fd" po czym powiedział "dobra daj zabawe bo ci dam ct bana za fk" było tak dokładnie jak happy napisal teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ci4ptuS Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Tak było zabijałem innych ponieważ admin [rajek] mówił że nie ma fd i myślałem że moge dawać polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejz69 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 @ rajekwypowiedz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) To tak najpierw powiedziałem że jest fd dlatego że nie zauważyłem że jest po 5:00 jak gracze czyli skośny i rzufik wysyłali że cele otworzyły się automatycznie powiedziałem że jednak nie było fd pomyliłem się więc powiedziałem że żeby dał zabawę w next lub dostanie ctbana po prostu nie zauważyłem tego że jest po 5 00 Edytowane 19 Października 2019 przez rajek 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) juz nie oszukuj, bo mowiles ze " co z tego, skoro dał polecenia"czy cos takiego, polecam obejrzec demko Edytowane 19 Października 2019 przez rzuffik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 19 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Chyba Rajeczek pogubił się w zeznaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 8 minut temu, rzuffik napisał: juz nie oszukuj, bo mowiles ze " co z tego, skoro dał polecenia"czy cos takiego, polecam obejrzec demko No powiedziałem to bo nie zauważyłem że się cele same otworzyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 tak tak, wszystko bedzie na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatuszek Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Tak było rajek na początku powiedział że nie ma freeday a w następnej rudzie powiedział żeby dać zabawe dokładnie tak jak napisał skośny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 chlop 5:06 mowi polecenia 5:00 powtarza i otwieraja sie jest fd leca 2 fk za polecenia rajek mowi kilka razy ze nie ma fd po rundzie ludzie zaczynaja naduzywac, wyzywac, obrazac a admin nic nie robi zostawiam @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 @ rajek otrzymuje ostrzeżenie. następnym razem za brak reakcji będzie dengu. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi