Pieseł Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zabawa polega że na różnych miejscach są randomowe bronie bronie mogą latać, leżeć może leżeć randomowa ilość broni max 25 tt i ct normalnie w siebie strzelają. Zasady zakaz Kampienia w sicrecie i gr , zakaz Kampienia w miejscu ponad 1minute można maksymalnie sojusz 2 osobowy Zakazy zakaz brania broni z gr,a i sicretów zakaz faworyzowania przeciwników jak nie jest się w sojuszu są takie rzeczy jak ulepszenia za zabicie jednej osoby nic 2 osoby większy spead 3 grawitacja zwiększona 4 dodatkowe 5 naboi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem na nie, podobną propkę już napisał @ raveN Propozycja sama w sobie strasznie kuje w oczy jak piszesz "zdanie" z mnóstwoma przecinkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem na nie, o wiele cięższe do zrobienia, szabrownik better Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jestem na NIE, lepszy 'szabrownik' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 "Taki szabrownik v2 tylko z upośledzeniem" ~ pewien mądry człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi