VexSo Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Nick: VexSo Imię: Antoni Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Co chwilę gdy mam wolny czas wchodzę na forum, przeglądam, odpowiadam na różne tematy i myślę że bardzo aktywnie uczestniczę na forum. Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: 3-4 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2,5 (czasami więcej ale nie mniej) Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/VexSoIm/ Kontakt: Discord,steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Ile tych podań jest tylko jedno miejsce xdd Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Odrzucam na prośbę autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi