Strusiuuu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Nick:C1N3K Nick Oskarżonego:Joski Opis:Gracz freekilował tt + obrażał innych graczy Np. Zabił mnie za to, że napisałem na czacie +1 ale beka. Dowody: Mapa jb_summer_jail_v2 Godzina 19:50 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Owszem zabiłem Cię za to, że napisałeś 1+ ale beka. 2fk - i przepraszam wiec? Nie wyzywałen nikogo pozdrawiam Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Joski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Byłem przy tym, miał 2 freekille, ale przeprosił za nie. O obrażaniu się nie wypowiem, bo nic nie słyszałem o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Najlepsze jes to, że gracz joski na następnej mapie mówi, że skarga będzie odrzucona bo was przeprosilem i chuj z tym. Za bardzo pewnie się czujesz. Jesteś noname i tyle Pozdro baranku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Na jb gram od tego momentu aż Jb wyszło, i mówisz do mnie, że jestem noname? Widzę Cię pierwszy raz na serwerze gościu. Tak mówiłem tak bo zrobiłem tylko 2 fk. I przeprosiłem. WIEC ELO NONAME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Byłem tam wtedy joski specjalnie zabijał jeszcze się sprzeciwiał że nic nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Prawda zfreekilował go za nic i jeszcze mówił ze nic nie robi - zrobił dwa freekile moim zdanie powinien dostac ct bana na 30 do 60 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Owszem zabiłem celowo gracza Cinek. Ale gdzie masz w regulaminie napisane, że jak ktoś kogoś celowo zabije w ct w ctbana XD? to jak jak przypadkowy fk czyl zrobilem 2 fk i przeprosilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Gracze poprawnie wykonywali polecenia, mimo tego @ Joski ich zabijał hmmm. Proszę o nadanie CT Bana Joskiemu na 60 minut za nieogarnianie CT. @ Joski naucz się na czym polega rola strażnika, a potem dopiero nim bądź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi