rzuffik Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198876717103/ https://steamcommunity.com/profiles/76561198325747229/ https://steamcommunity.com/profiles/76561198994179403/ https://steamcommunity.com/profiles/76561198368349221/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Robert Kubica, Saturday, Birthday, Adam Malysz Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Na mapie jb_facebook naczelnie sie wyzywali, wyzywali kazdego po kolei kto im zwrocil uwage, na następnej mapie nadal wyzywanie, kazdego po kolei, robienie FK czasami bo nic nie ogarniają itp. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Cs:GO Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) jb_facebook 23:30 demko Edytowane 12 Października 2019 przez rzuffik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 potwierdzam Bardzo dużo zadymy jeśli to spam to sory ale to co saturday napisał to prawda nie ogarnia czasami respi złe osoby nie reaguje 1 Łącze 2 posty w 1. :) Przez Mikru, 13 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 1 godzinę temu, Dawzombie napisał: potwierdzam Bardzo dużo zadymy nikt nie pytał misiu Przyznaję się, ale przy okazji proszę o adekwatne przyjmowanie rekrutów na stanowisko admina. Vexso freekilluje bo nie ogarnia CT, nie reaguje na prowokacje dot. innych graczy, jest nieaktywny będąc na serwerze jako osoba pilnująca porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) @DawzombiePowiem tak... gdy jest 1 admin na 15 lub więcej osób to ciezko ogarnac jb. Trzeba skupić się na chacie, grze, chacie mikrofonu, na tym co warden mówi itd.. A co do freekilowania przez vexa to już trzeba się nauczyć prowadzić. Wiem że to spam Edytowane 13 Października 2019 przez Michal645 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Dobrze odpowiem wszystkimi raz na zawsze bo już to że nie ogarniam ct słyszałem od,ez cię parę razy. 1.Sprawa z FK, nie robię freekili wiem o co ci saturday chodzi bo to była moja jedyna pomyłka gdy ja będąc w CT zrobiłem FK na 4 osoby ponieważ się po ludzku pomyliłem, przeprosiłem 3 razy chyba dałem w next zabawa na dwie rundy i to tyle z moim "nie ogarnianiem CT" 2. Jak mogę nie reagować , zawsze to zależy od sytuacji przeważnie jeżeli jest to mała kłótnia pomiędzy graczami to próbuje uspokoić , jeżeli w sytuacji trzeba interweniować w postaci Gaga/muta to robię to od razu , z tym twoim stwierdzeniem nie ogarnia CT mogę się zgodzić z jednego powodu czyli z tego jaki wymieniłem wyżej . 3. Nie chce mi się pisać o tym że niby jestem nie aktywny bo to już gość napisał chyba tak o bo już nie miał co wymyślić więc no 4. Pan dawzombie obraża,robi FK, myli się sam w sobie we własnych wypowiedziach mógł bym pisać jeszcze ale myślę że tyle wystarczy. Teraz z tym respi nieodpowiednich graczy , szczerze jak to zobaczyłem po raz pierwszy to se pomyślałem po co kłamiesz i dalej nie wjem, dobra do sedna z tym respieniem nieodpowiednich graczy . Tutaj kompletnie nie wiem o co ci chodzi zrobił bym ci tutaj poradnik kiedy się respi graczy, dlaczego , jak się upewniam że dany gracz został zabity przypadkowo albo bez podstawie i czy go zrespić czy nie , tak więc mógł bym tutaj długo pisać ale nie będę bo trzeba to wkońcu skończyć . Teraz informacja do pana dawzombie, jak mnie nie lubisz i chyba wiem czemu nie będę tego pisał publicznie chodź za taki bezpodstawne oskarżenia mógł bym coś o tobie powiedzieć , proszę cię nie płacz teraz i się nie szukaj okazji żeby się na mnie odegrać za to że dalem ci na Nie pod podaniem XD. Dziękuję tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Robert Kubica - Mute 1440 min kultura oraz wyzwiska. Do nadania Birthday - Mute 240 min kultura. Do nadania Adam Małysz - Mute 60 min kultura. Do nadania saturday - Mute 120 min kultura. Do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi