essasito Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Witam, dzisiaj (11.10) ok. godz. 16 zakneblowałem gracza na "Retake #1". Po niespełna paru minutach otrzymał on odkneblowanie od Administratora "bazyl". Po odkneblowaniu zwyzywał mnie po raz kolejny i po raz kolejny go zakneblowałem i tak sytuacja zataczała koło (Mute>unmute). Po 2 (bądź 3) razem dopisał, iż "ma znajomości". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Po 1 @ JANUSZustaw nick podobny badz identyczny na forum co posiadasz w grze 2 po czym stwierdzasz ze to byl bazyl? z sb wynika ze blokady wygasly https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:187525215&Submit edit @Ciosekano To mnie tu wiecej nie potrzeba zostawiam ranga wyzszym @ xBoniohelp Edytowane 17 Października 2019 przez 7days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 @ 7dayswidać na 1 z ssów ''Bazyl zdjęto knebel konop-" 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essasito Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 @ 7daysa nicku niestety nie mogę na razie zmienić, ponieważ loguję się przez steam i taki już został. (Zmiana nicku możliwa co 90 dni :D)- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi