Teygo Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Nick:Mateusz Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku bo wtedy kiedy tt i ct łamią regulamin to adminów nie ma Doświadczenie w adminowaniu: Mam Jak długo gram w CS:GO?: 3lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14:50-16:30 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ORC] Mateusz/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6/10 Link do profilu:https://steamcommunity.com/id/Mateusz_AS/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Okres próbny ;/ nie wiem ile dokładnie przegrałeś na jb bo ten nick pokazuję 500min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Wątpie w to sm ale niech bd okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Pobij @ Dovermoże Ci się wtedy uda. ;v Na nie tho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi