dragon123300 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Propozycja to: Dodanie nowej zasady. Treść: Poniosło mnie. Ustalcie aby tylko prowadzący mógł się odzywać bo się przekrzykują nie słychać polecenia wpisujesz !repeat on powtarza a razem z nim 3 osoby krzyczą to bez sensu coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Nie rozumiem ale chyba się domyśliłem o co chodzi . Tak więc jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Ta często reszta wtedy też gada, ale nie to co zakaz mówienia dla każdego, bo czasem zastępca coś prowadzącemu przypomni, co zacząć dawać za to muty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jest to zaliczane do przeszkadzania w prowadzeniu. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi