SkosnyFabian Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Nick: skośny fabianWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę , że kulture mam na najwyższym jaki może byc poziomie. Ogarniam bardzo dobrze. Chciałbym spróbować w adminowaniu an waszej serwerowni. Mam nadzieje dacie mi szanse.Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina przez 3 miesiące na innej serwerowni lecz ona upadła .Jak długo gram w CS:GO?: Mniej więcej 2 lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10.00 - 12.00 ,18.00 - 1.00 Link GT: GtZnajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: linkMikrofon: Tak Mutacja głosu: Niestety Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Chłop ma permsilenca i chce admina XDDD. NIEE!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 XDDDDDDDDDDD RUDY SIE KOMPROMITUJE. ALE KC. NA TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 20 minut temu, SkosnyFabian napisał: Myślę , że kulture mam na najwyższym jaki może byc poziomie. XDDD Aplikacja została odrzucona. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi