smietanka1 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Nick: smietanka1 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jest mało aktywnych adminów no i nie mam kontaktu z nimi jak np: dzieciak wyzywa wszystkich no i niemiłe sytuacje spotykają mnie Doświadczenie w adminowaniu: no nie więc chciałbym na okres próbny Jak długo gram w CS:GO?: 4-5 lat no tak 4,5 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: tak jak przjdę do domu po praktykach to mam o od 15 do 20-21 Link GT: nie mam tego ale Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198845339591/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 3 minuty temu, smietanka1 napisał: Link GT: nie mam tego ale To znajdź Polecam regulamin tego działu. Brak linku GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi