Kellow Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (Piszę bo Bonio chciał.) Od dłuższego czasu, nie działa mi komenda sm_csay. Gdy poprawnie wpisuje komende i wiadomość, wyświetla się tylko mój nick bez wiadomości. Wcześniej takiego problemu nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Co robisz źle? Testowałem na HNS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ale właśnie tylko mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Nie jest to możliwe ze strony serwera. Problem leży u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi