Kopek Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198258232861/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kelloweq/ Opis sytuacji: dostałem muta na 30 min za mikro po mutacji bez zadnego upomnienia (admin armani upomniał mnie po tym jak dostałem muta) Serwer: HNS #2 Dowody: seek_inferno czy cos takiego @Ciosek godzina 10:01 Edytowane 20 Września 2019 przez KopuS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=Kopek&Submit=Szukaj @ Kellownadal mute z tego co widzę Poczekajmy na demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Dostałem zgloszenie, więc dałem muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 A admin Kwasior prowokuje mówiąc "nawyzywaj mnie to dam ci bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 20 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Może upomnieć by wypadało przestał bym uzywac mikrofonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Wtrącę się bo byłem wtedy na serwerze. Jeśli osoba nieustannie rozmawia bez mutacji/nadużywa to mute może być na dłuższy czas, więc proponuje wydłużyć muta do maksymalnej kary [Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia)], ponieważ takie osoby tylko psują atmosfere na serwerze. Ps. https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:148983566&advType=steamid&Submit Edytowane 20 Września 2019 przez Koncu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 dałem 30 minut + zacząłeś spamić na czacie, że dlaczego ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 20 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) @Koncu mute ostatni 2 mies temu @ Kellow napisałem xdddd i tyle to jest spam? Edytowane 20 Września 2019 przez KopuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 1 godzinę temu, KopuS napisał: @Koncu mute ostatni 2 mies temu @ Kellow 2 miesiące, czy dni, Sourceban Cię pamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Dał ci słusznie muta To nie jb gdzie mozesz gadac bez mutacji :v 1 Nie ma potrzeby wypowiadania sie tutaj, spam. Przez Mikru, 20 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 8 minut temu, leon napisał: Dał ci słusznie muta To nie jb gdzie mozesz gadac bez mutacji :v I po co to napisales? 1 i po co to napisales? Zwykly spam. Przez Mikru, 20 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Admin Kellow był dłużej ode mnie i widział ile było zgłoszeń a ja wszedłem i dostałem zgłoszenie to "upomniałem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Admin dał mute niesłusznie, ponieważ Kopek chciał pomóc i tylko 3 razy użył mikrofonu. Skargę zostawiam @ DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) W czym chciał pomóc? lolz. Z tego co ja wiem on w niczym nie chciał pomóc, lecz dostałem zgłoszenie na niego to dałem mu mute. Proste. Edytowane 21 Września 2019 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Skarga została przyjęta. Admin został upomniany aby rozważniej operował komendą sm_mute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi