raven Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Na mapie jb_bloodbath_final3 runda trwa 60 minut, większość ludzi ma 40 fps, a poza tym nie działają na niej niektóre przyciski, przez co strażnicy mają nawet problem z wyjściem z GR'a. Trzeba ją wywalić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Potwierdzam, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Potwierdzam musiałem prosić @Mikrusik'a by wszedł na serwer i zmienił mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Na tak To nie jest propozycja, spam, pierwsze upomnienie. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez raveN spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Mapa została wyrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi