Furygames Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Nick: Furygames Usługa: Vip na 30 dni. Data nabycia: Dzisiaj 20.01.2019r. Serwer: CS:GO JailBreak. Opis problemu: Po zakupie vipa przelewem nie dostałem usługi na serwerze. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez raveN dodaje wzor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Po dokonaniu przelewu, trzeba wpisać kod zwrotny, który otrzymałeś na email, aby dokończyć płatność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furygames Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Już to zrobiłem i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 W takim razie podaj mi Kod zwrotny i swój link do profilu steam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi