SKJ Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Typ Grafiki:Avatar Tematyka: weed Wymiary:{w pikselach} forum Kolorystyka: bez różnicy Napis/y: SKJ Inne uwagi: Mam nadzieję że avatar będzie robiony po dobrym buchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Zrobiłem fajnego weeda tylko nie mam pomysłu na napis Spoiler Jak ci się podoba to daj znać to jakiś grafik weźmie (mogę dać bez ramki) Edit Nawet już dam Spoiler Edytowane 9 Września 2019 przez Siedem_dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Avatar sztoss. Tylko teraz pasujący napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejeshi Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) a tak na szybko zrobione Edytowane 12 Września 2019 przez Rejeshi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi