Houdini Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) : temat gangi Treść: (co chcesz zaproponować) Zauważyłem ,że niektóre osoby na serwerze są oszukiwane wchodząc do gangu, czyli : admin gangu mówi osobie chcącej dojść do gangu ,ze musi dać mu 10000 kredytów ,a wtedy on go doda. Gracz dochodzi do gangu i przesyła 10k po czym zostaje wyrzucony z gangu. Piszę to ponieważ chciałbym uniknąć takich sytuacji . Osobiście się z tym nie spotkałem ,ale byłem świadkiem wielu takich sytuacji. Jeżeli nie będzie dodany dział o tej tematyce to niech chociaż będzie za to jakaś kara w postaci bana na np. 24h , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @ SK4N3R to rozwiązał tworząc dział na gangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 3 minuty temu, SchMidT napisał: @ SK4N3R to rozwiązał tworząc dział na gangi Taki dzial jest dostepny jedynie na JB a tutaj mowa o HNS. Mozna tutaj tez dodac dzial, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 No pewnie, że TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @ DOMINOchcesz taki dział i się tym zajmować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 W sumie jak jest taka potrzeba to wypadałoby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi