Kostek* Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Znalazłem ten dział więc pytam. Czy edytowanie postów bedzie dozwolone dla zwykłych użytkwoników, ponieważ widziałęm, że inni edytują, a ja nie wiem jak. Ktoś mógł by pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Edytować posty obecnie mogą tylko użytkownicy z rolą VIP, nie licząc oczywiście ekipy forum. Wątpię, że zostanie to zmienione. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez raveN poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dzięki, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Zwykli użytkownicy już mogą edytować posty do 10 minut. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi