Japczann Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198986592437/ Link do steam oskarżonego: steamcommunity.com/id/frosztj Nick oskarżonego: Frosztj to krul arenaskilla.pl Opis sytuacji: Podobno dostałem bana za kampienie chociaż nie wiedziałem że jest taka zasada na owym serwerze. Admin nie zaznajomił mnie z powodem mojej kary dlatego proszę o zdegradowanie psa który mnie zbanował Serwer: DRv2 Dowody: Demo godzina 22:00 mapa deathrun_stone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Cytat 1. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z kar za jego złamanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 No to tak - Wchodząc na serwer akceptujesz jego regulamin. Przed wejściem mogłeś równie dobrze zobaczyć (rzucić okiem) jakie zasady tu panują, jeżeli spotkałeś się już z tym trybem. - no i to co napisal Ravii (Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z kar za jego złamanie) Skarga niesłuszna i proszę na przyszłość więcej kultury Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi