Luffy Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Nick: Luffy 么 Nick admina: Rajek1910 Długość bana: Perm Data i godzina: 21;10 około Serwer: 5vs5 Powód bana:Cheatujesz Mapa: Mirage 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Cały serwer mówił że lecisz na aimie na B te peski były podejrzane 4 onetapy defowałeś i mi pestke z nieba dałeś to było dziwne i podejrzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) . Edytowane 1 Września 2019 przez Kubus_ 1 Spam. Przez raven, 1 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy Opublikowano 1 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @ rajekjak cały server jak było tam 5 osób, po pierwsze po jednej akcji nie oceniaj, po drugie to nie były jakieś super heady i to nie były pestki i po trzecie mam takie coś jak słuchawki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @Luffyja tu nic o Wh nie mówię ale te pestki były dziwne jeżeli nie byłeś odpalony to ubt te 3 4 osoby mówiły że lecisz na odpale i te pestki pod koniec ale jeżeli nie jesteś odpalony to mówię unban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @Luffy@Luffy widziałem że już dostałeś bana za haxy ale dostałeś unbana na innym serwie więc ja też już ciebie odbanowalem przepraszam mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy Opublikowano 1 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @ rajekNie ma problemu ale największy sęk jest w tym że to smurf konto bo na mainie mam 5k godzin i wszyscy myślą że cheater, a tak naprawde nie poziomu bo sobie biegasz i strzelasz headziksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, Luffy napisał: @ rajekNie ma problemu ale największy sęk jest w tym że to smurf konto bo na mainie mam 5k godzin i wszyscy myślą że cheater, a tak naprawde nie poziomu bo sobie biegasz i strzelasz headziksy Dobrze można to już zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi