Imigrant Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Link do steam: steamcommunity.com/id/imigrantawp Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Lubie 7daysy Opis sytuacji: Dostałem 2/3 kicki "zmien tag", nie raczył mi nawet podać powodu dla którego miałbym zmienić tag. Tag pochodzi z grupy która została stworzona dla teamu który gral w turnieju arenyskilla(easy win byl ;d) link do grupy: steamcommunity.com/groups/chujkishyrea Prosze o upomnienia dla majora "8. Zakazuje się mu łamania regulaminu serwera." Serwer: Mirage/Cache Dowody: Logi, https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:148903684&advType=steamid&Submit Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Imigrant 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Złamałeś regulamin, więc dostałeś 2x kick po czym wszedłeś na serwer i 3 razy ci powiedziałem zmień tag. Coś w stylu "Zmień tag bo bana dostaniesz" "To banuj xd" Po tym ban na 30m Spoiler 7. Zakaz posiadania nicku zawierającego przekleństwa, treści rasistowskie lub obrażające godność. Tag drużyny, inaczej prefix który widać w tabeli zaliczam do nicku. C.H.U.J - łamie ten pkt. Decyzja @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imigrant Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Dobra, ale dlaczego mam zmieniac tag bo ty tak chcesz? Zacytuj prosze punkt w regulaminie Edit: Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocna strona. Po 2 nasz tag nie zawiera słowa, tylko skrót. Specjalnie dla Ciebie: https://pl.wikipedia.org/wiki/Skrót Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Imigrant 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Imigrant napisał: zmieniac Masz zmienić, bo posiadasz nieodpowiedni. Pisałem dlaczego - przekleństwo. Nie mam nic więcej do dodania Czekaj na rangi wyższe i ich decyzje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nie widzę tutaj nieprawidłowego działania @ Siedem_dni. Wykonywał swoją robotę i miał prawo kickować, a na końcu dać bana. Punkt z regulaminu podał, więc nie wiem co tu więcej pisać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi