Tomsonek Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/stomek231 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198427698832/ and https://steamcommunity.com/profiles/76561198293003959/ Nick oskarżonego: @ BobeQ i @ Kennedy Opis sytuacji: gracz puszcza muzyke a admini nie reagują Serwer: dr v1 cs go Dowody: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=3036&download=auto0-20190829-020509-97374273-deathrun_dev-_PL_____ArenaSkilla_____DeathRun_Klasy__v1______ws__knife__LiveServer.pl-0225.zip Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @ Kennedy @ BobeQCo macie do powiedzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nie było mnie w tej sytuacji ale to już jest 2 raz (jak nie więcej) że ci admini nie reagują na na puszczanie muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 To już nie pierwszy raz jak ci admini nie przestrzegają Regulaminu administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgadzam Sie To Nie Jest 1 Raz kiedy Złamałam regulamin ADMINISTRATORA Zdaje Sobie Sprawe Ze i Tak zostaną Wyciągniete Konsekwencje. Lecz w tej sytuacji jaka sie zdarzyła nie moge nic zrobić tylko PRZEPROSIĆ graczy Którzy na tym ucierpieli. Przepraszam ta sytuacja juz sie wiecej nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KroplaBeskidu Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Skoro zaszła taka sytuacja i admin o tym wie to nie zasługuje na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 a oto wypowiedz bobeq: [17:23] BobeQ: to odrazu możesz za mnie odpowiedzieć gadałem z bratem i nie miałem słuchawek na sobie bo sciszyłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 i sama sądze to to jest moja wina a nie @Bobeq wiec nalegam żeby konsekwecje dotyczyły tylko i wyłącznie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 8 minut temu, Kennedy napisał: BobeQ: to odrazu możesz za mnie odpowiedzieć gadałem z bratem i nie miałem słuchawek na sobie bo sciszyłem 5 runda leciała piosenka od gracza i ty wtedy gadales do kogos na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) ale on muta mógł dac a nie dal@ Michal645 wypowiesz sie na ten temat? Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Po obejrzeniu demka stwierdzam, że przyjmuje skargę i jako, że @ BobeQoraz @ Kennedymają okres próbny do 1.09 i napisałem, że jedna przyjęta skarga to dengu, niestety, ale muszę się trzymać zasad i BobeQ oraz Kennedy zostają zdegradowani. Demko Dev oraz mapa minecraft i inne: Na mapie Dev Gdy pawelu powiedział, że zaraz puści muzyke to żaden z was nie zareagował ani nie napisał/powiedział, aby nie puszczał muzyki, a gdy puścił to zaczeliście tańczyć przynajmniej widziałem jak kennedy tańczyła. Inne mapy: Z innych map dostałem logi i było widoczne jak często się slapowaliście oraz slapowaliście kilku innych graczy. Za jeszcze 1 powód postanowiłem dać dengu, a za taki, że dawaliście sobie bany nawzajem z powodem "Hejterka" "Hejter" oraz jakiś powód naduzywasz. (Wszystkie bany były na 1 min.) Do adminów dr: Pawelu10xd (jakoś tak) - Mute 60 minut [Puszczanie muzyki przez mikrofon] Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi