raperzafryki Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Nick:: raper z afryki Nick oskarżonego: Ciosek Opis sytuacji: Ciosek zrobił 4fk na freedayu, gdy jedna osoba niszczyła sekret, ten zabił inne które po prostu kucały przy tym sekrecie. Serwer: JB Dowody: demko z mapy ba_jail_rebellion_fix 19:06 - 19:10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 A więc to było tak: Widziałem że biliscie secreta więc zacząłem strzelać do tych co ja nim stali, każdy mógł go walnąć, tak jak wyżej napisałeś staliscie na wyjściu secretem a ktoś go bił więc mogliście wszyscy uciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Wiem że mnie nie było i skarga mnie nie dotyczy ale jeżeli osoba która biła secreta i staliście koło secreta to mógł prawo was zabić bo to była próba wejścia do secreta 1 1 Spam. Przez raven, 28 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperzafryki Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 był to freeday 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 ale moze tam była broń albo cos!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Co z tego że był freeday? Mogliście uciec z celi i mnie zabić, tym bardziej dlatego że na końcu secreta jest p250 Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 13 minut temu, rajek1910 napisał: Wiem że mnie nie było i skarga mnie nie dotyczy ale jeżeli osoba która biła secreta i staliście koło secreta to mógł prawo was zabić bo to była próba wejścia do secreta Polski chyba Ci się przyda... 2 Tobie Warn, spam. Przez raven, 28 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Demko już powinno być, ale dodam jeszcze 2 słowa od siebie. Z tego co wiem z mojej krótkiej przygody z JB Guardian ma prawo cię zabić za secreta, natomiast w przedstawionej tu sytuacji @Ciosek(ponczek bez rączek), zakładając nie miał pojęcia czy ty albo twoi koledzy go rozbijaliście poprzednio stojąc przy nim. Sam Ciosek UP powiedział, że na końcu jest petka, więc mogliście skorzystać. Pozerkiii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Na fd mozna bic secreta Jednak na tej mapie prowadzi on odrazu do broni wiec po konsultacji z @ Doverstwierdzilismy ze nie ma bana btw, to byl freeday tylko Odrzucone Edytowane 2 Września 2019 przez Siedem_dni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi