Woli Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): .dogy Nick admina:(od którego dostałeś admina): Sadystka Długość bana:(Czas bana) 180 chyba Data i godzina:(dostania bana): 23:30 około Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana): JailBreak Powód bana:(podany przez admina): Przyjęta skarga Mapa:(Mapa na której dostałeś bana): jb_clouds_final5 Karę już otrzymałem za tą skargę od admina Schmita czy jak mu tak wczoraj o godzinie 23:40 coś takiego, dzisiaj wchodzi Sadystka na 5 min żeby tylko bany rozdać i wychodzi. Śmieszne zachowania i nie rozumiem administracji tego serwera, wchodzą, dają muty i wychodzą, bo ktoś ich o to poprosił. Nie będę pisał osobnej skargi na niektórych, bo mi się nie chcę tego wszystkiego tłumaczyć, po prostu chciałbym dostać unmuta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) PowódWyzywasz/Kultura Zablokowany przezSchMidT 1h Powódskarga przyjeta Zablokowany przezsadystka 3h dwa inne mute close Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez Siedem_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woli Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Siedem_dni napisał: PowódWyzywasz/Kultura Zablokowany przezSchMidT 1h Powódskarga przyjeta Zablokowany przezsadystka 3h dwa inne mute close Fajnie że wypowiada się admin, który tylko w source bans może sprawdzić sobie. Generalnie to chciałbym się dowiedzieć, która skarga była na mnie. Schmidt wbił wczoraj na tą mapę co się wyzywaliśmy i rozdał muty ale nie wszystkim. Kaspersky napisał skargę po czym na drugi dzień dostaje muta. Także nie śledzisz sprawy mordeczko więc lepiej się nie wypowiadaj, jeżeli nie masz zielonego pojęcia o tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 7 minut temu, Woli napisał: admin Wypowiadam się jako UBT czyli osoba decydująca o twoim ub (unmute w tym wypadku). skarga: https://forum.arenaskilla.pl/topic/5220-przyjetaskarga-na-niemca/ Dostałeś mute za tą skargę od @ Sadystka natomiast druga blokada nadana przez @ SchMidTnie była z skargi. Powtarzam - temat do zamknięcia brak ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi