antos Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Nick: EDR Nick oskarżonego: @ MroKu Opis sytuacji: Brak jakiejkolwiek kultury na serwerze, notoryczne przeklinanie "przecinkami" Serwer: 2Maps Dowody: Demko mirage, przed 22, końcówka mapy co widać na ss 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) @ MroKu co masz do powiedzenia? Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez Siedem_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) poniosło mnie przepraszam co mam powiedziec, a poza tym to ty często nie zachwowujesz kultury i prowokujesz. to tyle ode mnie a to że wszedłes na serwer i zaczołes mi prawic morały i mnie prowokowac to tez mógłł bys powiedziec : Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez MroKu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Lol bo każdy admin świeci przykładem i nigdy nie przeklina 1 Skarga Ciebie nie dotyczy, spam. Przez raven, 26 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 2 godziny temu, MroKu napisał: poniosło No nie pierwszy raz, już kiedyś Ci pisałem żebyś się ogarnął, bo siedziałem na hide a ty ostro się bulwersowales z każdą śmiercią. Wiadomości na u@ jakby nie patrząc są prywatne, ponieważ odbierają je jedynie administratorzy online więc przekleństwa pisane na nim jakoś nie bolą - co nie znaczy, że służy on tylko do tego. @ MroKuzawiodłem się na tobie, bo po tym zgłoszeniu ciebie przez hade jakoś cię poniosło i twoja kultura zjechała w dół jak Michu po zjeżdżalni (). Wachałem się co do decyzji, ale widząc twoją odpowiedź pisaną na szybko, z nastawieniem 'a co tam' i zasłaniając się 'ale on też' nie pozostawiasz wyboru Degrad Zapraszam do składania podania gdy się ogarniesz @ EDRdostajesz ostrzeżenie. Miałeś być mniej surowy co do użytkowników i dogadywać się z nimi a nie grozić mute, prowokować etc. Dla drugiego admina powinieneś szczególnie!! Jeszcze raz i polecisz jak Pan wyżej. Haja 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi