ElChapo Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 kolejna osoba bez mutacji na adminie Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMcZaG Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 jestem na Tak. pomoże nam bo zostało nas tylko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jeżeli poprawisz aktywność to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi