leon Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Nick: Leon Nick oskarżonego:♡Johny♡ Opis sytuacji: Zaczęło się to na mapie seek_shoppingcenter gracz zaczął śpiewać różne piosenki (nie cenzuralne) obrażal. Na wcześniejszej mapie zwyzywał admina I uciekł z servera poprzedniejsz skarg jednak nic nie dała. Serwer: Hide and Sekk #2 Dowody: Demka jeszcze nie ma (Z mapy seek_shoppingcenter) Ale z tego co wiem będzie ono dostępne O 17:30 mnie więcej . SS nie mogłem zrobić ponieważ gracz obrażał na czacie głosowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 ♡Johny♡ mute 720 obraza do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi