MrKuBx Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Oto macie moje prace do oceny. Grafiką bawię się z nudów lub w wolnych chwilach. Grafiki które robiłem na zlecenie klienta i mi sie nie podobają nie wstawiam. Powyższe logotypy nie są moją własnością. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Lecisz na grafika @ MrKuBx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 fajne grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 kubx spoko grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Mmm ładniusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Będziesz dobrym malarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Loga i hedery Spoko, lecz nad miniaturami i bannerami to musisz sporo popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Very nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sznapo Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 kozaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi