FxToJa Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Nick:Fx Nick oskarżonego:BobeQ Opis sytuacji:Zostałem Slapniety przez próbnego admina za 1hp za nic Serwer: Deathrunv1 Dowody:Godzina 13:31 mapa deathrun_princess_revolution demka jeszcze nie ma 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoDo Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Sam chciałeś żeby cię slapnoł sprawdzając czy już dostał admina więc ta skarga jest "niepotrzebna" . Chyba się spłakał ze pod podaniem miał na nie wszystkie odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Admin słucha się graczy a nie na odwrót no nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FxToJa Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Jeszcze trzeba dodać że gracz DuDu(ten wyżej wyżej ) mnie obrażał i inny gracz jd też a bobeq oczywiście wywalone Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez FxToJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoDo Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Było 2 adminów na serwerze więc nie tylko jego wina i sam go prowokujesz do popełniania błędów więc jakieś ostrzeżenie a dla gracza Fx jakiś mute bo mnie też wyzywał. Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez DoDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FxToJa Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 5 minut temu, DoDo napisał: Było 2 adminów na serwerze więc nie tylko jego wina i sam go prowokujesz do popełniania błędów więc jakieś ostrzeżenie a dla gracza Fx jakiś mute bo mnie też wyzywał. Sam sprowokowałes tą sytuację bedzie można zobaczyć to na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoDo Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 I tak nie zmienia to faktu że mnie wyzywałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ523 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Uderzyłem cię na prośbę gracza ponieważ chciałeś sprawdzić czy mam admina 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Robić skargę tylko dlatego że Cię admin uderzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Skarga za jednego slapa? @ BobeQ nie sluchaj sie graczy, masz swoj rozum przeciez @ Michal645zabierz slapy jesli uwazasz ze to konieczne Przyjeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi