rajek1908 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Witam Załuważyłem że dużo osób nadużywam mikrofonu bez mutacji Więc proponuję dodać mikro po mutacji ale to by nie to ty czyło CT i zabawy mam talent bo właśnie przez to jest taka patola i admini bez mutacji by tylko upominali graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 6 minut temu, rajek1910 napisał: Załuważyłem Sam ledwo ja przeszedłeś, a community Jaila jest takie, ze większość osób nie ma mutacji więc to bezsens. NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 8 minut temu, rajek1910 napisał: Załuważyłem 8 minut temu, rajek1910 napisał: ty czyło 8 minut temu, rajek1910 napisał: i admini bez mutacji by tylko upominali Człowieku, ty jesteś od tego aby dbać by każdy nie nadużywał. Propozycja taka była i ją odrzucili. Sam nie masz mutacji i nic jako ten admin nie robisz. A co admin z mutacją coś robi. NA NIE XDD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Pisz po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 XXDdxd?xdxd?Xdx???????????? Gdyby nie dzieci to by jb nie było Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Dobra Close @ PiKe@Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zamykam na prosbę autora. Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi