Kellow Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: ★☜кєℓℓσω☞❤ Wiek: 163 najlepsze prace: (podam link do profilu Imgur, aby zobaczyc i wybrac te najlepsze bo według mnie wszystkie są dobre) https://imgur.com/user/KellowDSGN2 linki do zleceń: Używany program: Photoshop CC 2018, Gimp 2.8.8, After Effects.Doświadczenie w grafice: Grafiką zamuje się od 2lat.Coś o sobie: Mam na inię Krystian i mam ukończone 16 lat. Grafiką tak jak wcześniej wspomniałem, zajmuję się od 2 lat. Na początku oglądałem różnorodne poradniki i strałem się Odwzorować prace z YT u mnie w programie. Odkąd pamiętam przy robieniu grafiki pomaga mi Ulubiona muzyka. Poza grafiką uwielbiam grać w gry oraz uprawiać sport. od 2017r. do 2018r. (marzec) bylem w grupie grafików Tefox pod inną nazwą. Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Aplikant musi miec 20 napisanych postów. Zrób jeszcze kilka zleceń i złóż podanie. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi