Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na adminka 2 maps:)

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kuba 

Nick oskarżonego BOT EDR

Opis sytuacji gość dał mi ute za naduuzywanie za powerzenia 2 razy do mroka bustnij mnie tu a potem groził mi gagiem za probe wyjasnienia sytuacji a końcowo dał mi bana. 

Serwer: 2maps

Dowody demko mapa mirage godzina podajze zaczela sie mapa kolo 17

a więc tak

przeniosło mnie do tt, gdzie był @ MroKuoraz pan "oskarżyciel". z jakieś kilka sekund "pan oskarżyciel"  mówił żeby mroku go gdzieś tam podsadził, powiedział jakieś tam obraźliwe słowo do mroka, on mu odpowiedział i ja dałem mu muta za "nadużywanie mikrofonu" na 30min. Później gracz nadmiernie kłócił się ze mną na czacie a w dodatku mroku trzymał jego stronę, gracz zaczął mi tam lekko ubliżać "bez mózg itp." lecz stwierdziłem, że nie ma co robić z tego afery i odpuściłem. Rundę później gracz zaczął we mnie strzelać i za razem "sprzedawać" ponieważ strzelał w moim kierunku i przeciwnicy wiedzieli gdzie będziemy, dlatego też powiedziałem mu że dostanie zaraz bana jeśli nie przestanie i nie przestał, dostał bana na 30minut. 

Według mnie skarga nie ma sensu, lecz gracz miał do niej prawo. Dziękuję za uwagę, proszę rangi wyższe o sprawdzenie demka i rozwiązanie całej sprawy.

• Lubię to! 3

Gosciu po 1 oni byli na B a ty na schodach wiec o jakim sprzedawaniu ty gadasz grozisz mi gagiem bo co bo chcem wyjaśnić czemu dostalem muta bezpodstawnie? A wogole co cidotego c do mroka mowie goto nawet nieobrazilo bo my tak zawsze i powiedzilem zeby mnie bustnal no i co muta dajesz. Weź gosciu zastanow sie corobisz a nie odwalasz maniane. Polecam demko.

Mroku trzymał moja strone bo dajesz mi muta za to ze powedzilem do niego ze mnie bustnal a co cie obchodzi jak my sie do cb odzywamy on by midal mita gdyby go to obrazilo a nie sie wpierdalasz w nie swoje sprawy nie potrzebnie.

Edytowane przez Kubus_
  • Haha! 3

11 godzin temu, Kubus_ napisał:

Gosciu po 1 oni byli na B a ty na schodach wiec o jakim sprzedawaniu ty gadasz grozisz mi gagiem bo co bo chcem wyjaśnić czemu dostalem muta bezpodstawnie? A wogole co cidotego c do mroka mowie goto nawet nieobrazilo bo my tak zawsze i powiedzilem zeby mnie bustnal no i co muta dajesz. Weź gosciu zastanow sie corobisz a nie odwalasz maniane. Polecam demko.

Mroku trzymał moja strone bo dajesz mi muta za to ze powedzilem do niego ze mnie bustnal a co cie obchodzi jak my sie do cb odzywamy on by midal mita gdyby go to obrazilo a nie sie wpierdalasz w nie swoje sprawy nie potrzebnie.

zaczekaj na rozpisanie demka, to nie jest sejm, żeby się kłócić. ;) 

3 minuty temu, vxxyY napisał:

@ EDRa dałeś chociaż ostrzeżenie? czy z automatu dales muta na 30min gdzie też te 30min to trochę za długo ;/

chyba nie Ty tutaj jesteś od upominania adminów, czyż nie tak?

+chciałem dodać, że gracz tutaj ubliżył mi "bot edr" co jest kolejnym znakiem nienawiści.

Edytowane przez EDR
  • Lubię to! 2

1 minutę temu, EDR napisał:

chyba nie Ty tutaj jesteś od upominania adminów, czyż nie tak?

+chciałem dodać, że gracz tutaj ubliżył mi "bot edr" co jest kolejnym znakiem nienawiści.

Ja tylko pytam bo ma to też znaczenie w całym oskarżeniu i proszę się nie unosić :v a to z botem to nic innego jak szczera opinia XD

• Smutne. 3
  • Haha! 1
Spam.

Przez raven,

@ vxxyYEdr nie dał żadnego upomnienia po prostu rozmawialismy chwile, edr dołączył do tt gdzie byłem tylko ja i kubus po jakis moze 2 minutach dał mu muta. I jescze jego argument był taki ze kubus mnie obraził, Co mnie nie uraziło ponieważ ja z kubusiem zawsze sie tak wygłupiamy,ale oczywiscie edr sie musiał wtrącic. Kubus nie robił nic złego poprostu chciał zebym go zbustował. 

Edytowane przez MroKu

@logo713x13.pngKubus_blokada jak i ban były uzasadnione, poniewaz obraziles oraz utrudniales

takie strzelanie nic ci nie dawalo, a tylko przeszkadzalo 

@ EDRmimo ze postapiles dobrze to tez nie najlepiej
nie musisz byc tak surowy wobec graczy
jesli ktos obraza innego admina to zostaw to jemu, niech on zdecyduje 
co do bana to staraj sie dawac ostrzezenia/slay/kick przy takich drobnych rzeczach jak utrudnianie, oraz malej ilosci graczy :/ 

Sprawa została wyjaśniona.
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności