MiczuMily Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nick: Miczu#Miły Nick oskarżonego: Kropa, Detektyw Pikaczu i ktoś jeszcze chyba niestety nie pamiętam Opis sytuacji: Obrażanie gracza kropa, wyzywanie mojej osoby ze strony pikaczu oraz spam na czacie. jb_boxer_th4 runda fk(definicja ławki), oraz ogólny brak kultury 🤷♀️ Serwer: JB Mapa: jb_boxer_th, jb_canceris_beta3a Dowody: demko mapa jb_canceris_beta3a z dnia 06.08.2019 okolo 16:20 1 i 2 runda jakos. SS https://imgur.com/a/dWbWgzL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 8 blokad w 2 dni Detektyw Pikachu - zmieniam aktualna blokadę na silence 1d Reszta po demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 hmm... czy tylko ja zauwazyłem że skargi są prawie że tylko na jb? 1 Tylko ja zauważyłem, że nie wnosisz nic do tematu? Spam. Przez raven, 6 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Skarga uległa przedawnieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Podziękowania dla UBT. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi