BlueFox Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Propozycja to: RangiTreść: Na Deathrun v2 jest coś takiego jak stopnie więc pomyślałem dlaczego by nie dodać czegoś podobnego do Deathrun v1. Rangi mogły by być takie jak w CS:GO albo wymyślone przez administracje, dodawały by punkty do statystyk albo 1+ kredyt za aktywność na serwerze, a rangi z góry posiadały by +1 skok albo dodatkowy exp. Rangi wbijało by się za zabijanie i przechodzenie map np. Zabij 150 antyterrorystów albo Przejdz 1500 razy mape. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez raveN usuwam niepotrzebny spoiler i poprawiam wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoDo Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Fajna propozycja. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak, wydaje się to być dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 W sumie z tymi zadaniami nie wiem jakby było... Pomysł ogólnie ciekawy Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ciekawy pomysł jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jestem na tak, ale trzeba to zrobić trochę inaczej niż na v2, bo jednak te serwery powinny się od siebie różnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Na DRv1 są zwierzaki. Na v2 ich nie ma. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ja bym zrobił na kille np. 100killi=silver 1 itd. Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Na tak ale wymagania musiały by być bardziej dostosowane także do graczy którzy mniej grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Na nie Powody wymienił Deshayiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jak chcesz wykryć "przejdź 1500 razy mape" jeśli to nie jest w ogóle zapisywane i raczej nigdy nie będzie? 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi