Hubert Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nick: K0Z4KImię: HubertWiek: 16 ( rocznikowo 17)Doświadczenie w moderowaniu: Na innej sieci miałem (nie będę mówił na jakiej)Ile czasu poświęcam forum dziennie: do 6h Coś o sobie: Cześć, jestem Hubert, niektórzy już mnie tu znają mam 16 lat, moją pasją jest motoryzacja jak i informatyka. Moje hobby to straż pożarna OSP. Lubię słuchać muzyki jak i oglądać seriale/horrory. Jestem człowiekiem opanowanym i spokojnym, trudno mnie znieważyć. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem tłuczkiem (w prywatnym życiu też :D ) jestem adminem na cs go mod, byłem przez krótki czas M@.Kontakt: TS3, Forum, Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Kwestia czasu, jak @Avgariat powie mi, gdzie schował skrypt z opisu w rekrutacji i uaktualnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi