Kostek* Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Nick:Kostek Nick oskarżonego:Połowa serwa Opis sytuacji: ciągle, groźby, nadużywanie Serwer: no jo że jb Dowody: jb mountaincraft v6 (14.00) Edytowane 19 Lipca 2019 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 @ Kostek*minuty mapy poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Demka aktualnie nie dam rady rozpisac, ale w każdej rundzie się coś działo więc polecam zobaczyc każdą runde dokładnie i wstawic odpowiednie kary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jako że ja mam mało czasu, a @ Mati ◕◕jest sam, proszę o wykazanie się 3 panów z rekrutacji. Rozpiszcie demko, a ubt to sprawdzi. Spoiler @ Hemoglobina @invi @ Nice One ta skarga: @invi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) A więc tak: † MóW Mi KRZYCHU † -->00:18 - powiedział "Zamknij pi**e lamusie",02:35-napisał na czacie "ruda ku**o" ,+na początku mapy krzyczy (wyzywa,krzyczy,przeklina) skośny fabian powiedział -->01:19 -"Zamknij pi**e lamusie mały" przez całą mapę powiedział tak bodajże 4 razy,+kilka przekleństw przez całą mape (wyzywa,przeklina) Dopi-popi-25:12-powiedział "ku**o jeb**"a ,"ch*j ci na pi**e" ,"Sz**to zaje**na" +krzyczy ,29:27-"Bo twoja matka sie ru*cha" (Wyzywa,krzyczy) Detektyw pikachu -29:17- "Tak łatwy jak twoja stara" o wielkości kar niech zdecyduje ubt. Edytowane 19 Lipca 2019 przez invi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 MóW Mi KRZYCHU - mute 720 min za wyzywanie, nadużywanie mikrofonu. skośny fabian - mute 720 min za wyzywanie, nadużywanie mikrofonu. Dopi-popi - mute 720 min za wyzywanie, nadużywanie mikrofonu. Detektyw pikachu - 180 min za wyzywanie. Wszystko do nadania @inviDzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi