rajek1908 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 1 minutę temu, K4PI_ napisał: Naucz się kulturki ;] OK jak kultury się na uczę na forum a ty na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Wielkie nie. Mody zrobicie coś z tym, że cały czas spami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKB Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 1 godzinę temu, K4PI_ napisał: Chcem Utrzymać porządek na serwerze,być stróżem prawa klasyka 1 godzinę temu, K4PI_ napisał: Nigdy nie używałem administracji czy tylko mi tu coś w tym zdaniu nie pasuje wyzywasz Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Chwalisz sie ciągle że znasz regulamin. Żałosne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 1 minutę temu, TOKRZYSPL napisał: Chwalisz sie ciągle że znasz regulamin. Żałosne... Znam regulamin. To wszystko ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Teraz, K4PI_ napisał: Znam regulamin. To wszystko ode mnie. to sie nie chwal bo to ludziom nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Cytat "Desza, to jak wywalić ten serwer?"~KAPI Edytowane 19 Lipca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na nie. Po prostu nie dasz rady i regulamin też nie zbyt znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) NIE Edytowane 19 Lipca 2019 przez Makku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuDamian Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 (edytowane) Na nie xddd Wbijasz z multi konta wyzywasz mnie i moją rodzine.Grałes już tu kiedyś pod nazwa siwybiceps na starym forum było dużo skarg na ciebie.I niewyprzeczaj sie ze to nie ty bo kiedys gralem z siwymbicepsem(czyli tobą) mma patrze stare dane csa i gralem z toba tylko niebyło siwy biceps tylko kapi Edit:działałeś na niekorzyść servera upuszczając mase broni Edytowane 20 Lipca 2019 przez PoProstuDamian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, PoProstuDamian napisał: Na nie xddd Wbijasz z multi konta wyzywasz mnie i moją rodzine.Grałes już tu kiedyś pod nazwa siwybiceps na starym forum było dużo skarg na ciebie.I niewyprzeczaj sie ze to nie ty bo kiedys gralem z siwymbicepsem(czyli tobą) mma patrze stare dane csa i gralem z toba tylko niebyło siwy biceps tylko kapi Edit:działałeś na niekorzyść servera upuszczając mase broni Po pierwsze 1.Żadne multi konta … Co ty sobie chłopie ubzdurałeś ? Tobie też odrzucili 4 podania także warto złożyć. Ty nie jesteś "Świętym" aniołem i ty też popełniasz błędy tak jak każdy człowiek. 2.Tak to ja siwy ale że ja wyzywam rodzinę?, (Czasami to robię z nerwów.) Chłopie tobie 4 odrzucili, minie kilka lat i złoże znou podanie bo chcem abym przez te pare lat był czysty, także nie udawaj że też chciałbyś admina i tak wgl że mam taki sam głos to nie znaczy że jestem siwy. No tak jestem ale zastanów się co napiszesz także nie udawaj "Anioła" To tyle !. Mam nadzieję że się zastanowisz Jasne? i nie chcę abyś głosował pod podaniem bo sam zaczynasz na serwerach i się potem dziwisz. Chłopie powinienieś myśleć. 3.Ja nie bugowałem broni bo tak szybko nie umiałem . Dobra ja już zakańczam to bo mody się przyczepią że "spamię" Także też nie jesteś Święty i nikt się nie będzie przed tobą kłaniał. Ty napisałeś "4 podania i ci odrzucili Edytowane 20 Lipca 2019 przez K4PI_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 22 minuty temu, K4PI_ napisał: Po pierwsze 1.Żadne multi konta … Co ty sobie chłopie ubzdurałeś ? Tobie też odrzucili 4 podania także warto złożyć. Ty nie jesteś "Świętym" aniołem i ty też popełniasz błędy tak jak każdy człowiek. 2.Tak to ja siwy ale że ja wyzywam rodzinę?, (Czasami to robię z nerwów.) Chłopie tobie 4 odrzucili, minie kilka lat i złoże znou podanie bo chcem abym przez te pare lat był czysty, także nie udawaj że też chciałbyś admina i tak wgl że mam taki sam głos to nie znaczy że jestem siwy. No tak jestem ale zastanów się co napiszesz także nie udawaj "Anioła" To tyle !. Mam nadzieję że się zastanowisz Jasne? i nie chcę abyś głosował pod podaniem bo sam zaczynasz na serwerach i się potem dziwisz. Chłopie powinienieś myśleć. 3.Ja nie bugowałem broni bo tak szybko nie umiałem . Dobra ja już zakańczam to bo mody się przyczepią że "spamię" Także też nie jesteś Święty i nikt się nie będzie przed tobą kłaniał. Ty napisałeś "4 podania i ci odrzucili Wiem że to spam ale czemu on jeszcze nie dostał Warna i do zamknięcia według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Nie ponad 1k minut to za mało Pograj dłużej poznaj graczy I wtedy złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Nie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi