Shary Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Shary Imię: Damian Wiek: 16 Doświadczenie w moderowaniu: To będzie mój pierwszy raz jako moderator ale myślę że sprawdził bym się w tej roli Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum potrafię siedzieć po kilka godzin i sprawdzam praktycznie wszystko tutaj nawet przeczytałem wszystkie regulaminy jakie tu są Coś o sobie: To jestem Damian mam 16 lat za kilka miesięcy będę miał 17 lat chodzę to technikum gazowniczego idę już do 2 klasy, jestem harcerzem 3 lata więc nauczyłem się już odpowiedzialności i wiem że jak muszę coś zrobić to muszę to zrobić dobrze ale czasem mam upadki ale nie lubię się poddawać Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Dla areny byłem m@ ale nie poszło mi to trochę za dobrze ale myślę dam rade z moderatorem byłem kilka razy adminem na 4 różnych serwerach naszej sieci i sprawowałem się dobrze nie miałem żadnej skargi i wykonywałem swoją robotę bardzo dobrze Kontakt: steam , forum , fb Edytowane 16 Lipca 2019 przez Shary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Sory, ale nie masz szans. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 sorki szary ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Niestety ale są lepsi kandydaci niż ty . Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Aplikant nie może posiadać żadnych warnów w przeszłości. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi