PoProstuDamian Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nick: PoProstuDamian Wiek:14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serverze Doświadczenie w adminowaniu: mam, Danie bana, muta to nic trudnego Jak długo gram w CS:GO?: W CSGO gram 2 rok. Wcześniej grałem w 1.6 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: większość czasu Link gt:https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30000/top_players/?query=PoProstuDamian♕ Znajomość SM: 4/10 Identyfikator Steam: STEAM_0:1:422536500 Mikrofon: Tak Kontakt: Forum, Steam, FB, teamspeak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Na linku, który podałeś nie ma żadnej aktywności. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi