czarny Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Sad Nick oskarżonego: Matysiak Opis sytuacji: Mute za nic Serwer: Jailbreak Dowody: jb_obama_beta końcówka mapy "Drażniłem" się z michem poczym powiedziałem że się ogarne i chwile później zapytałem jednego z graczy "sojusz?" i w tej chwili dostalem mute'a moim zdaniem za nic. Edytowane 12 Lipca 2019 przez czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) Dostałeś 3 upomnienia co i tak jest u mnie ulgowe, bo michu po 1 przestał rozmawiać. Cały czas gadałeś. Dałem ci tylko 30 minut choć to i tak mało. Więc idąc po kolei. 1. 3 Ostrzeżenia to maksymalna ilość po czym daje muta na 100% 2. Nie chciałeś się ogarnąć, choć powiedziałeś że się ogarniesz. 3. Dałem ci potem szansę, abyśmy poszli na układ że zdejmę muta ale jak się nie ogarniesz to leci 90, ale ty stwierdziłeś że nie bo już piszesz skargę. Uważam że wszystko wyjaśniłem, nie umiałeś się uspokoić więc nie wiem w czym rzecz. Muta dostałeś i tak krótkiego bo to tylko 30 minut. Edytowane 12 Lipca 2019 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Po dodaniu skargi zrozumiałem że skarga nie ma sensu 😚 skarga do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Na prośbę autora Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi